Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 166 борд компютър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 166 борд компютър

Здравей те
    искам да попитам нещо.
    На някой алфи отстрани на дисплея на борд компютъра има някакъв слот. За какво се използва?
    И още един въпрос.
    Изчетах целият форум и освен обикновенните неща сапътстващи всяка кола основният проблем на алфите, музиката ли е?
    Благодаря ви предварително. Имам още много въпроси , но по нататък.
    Отново благодаря!
    P.S какъв разход дава 2.0 бензин градко и може ли да се сложи газово дори не и инжекционно.

слота е за SIM card, и като сложиш - можеш да си ползваш телефонната уредба
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

вярно че мен не ме засяга но колкото съм чел из форума само газов инжекцион... а разхода пак според съфорумници 12 13 градско
      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
      Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

2.0ts разход градско 10 -12 извън градско 8. За газ само газов инжекцион.Ако е по голям разхода проблем ланда сонда само Бош зацапан въздушен филтар свещи само NGK карат 100000км.
        Last edited by krasivl; d.m.y г., 09:33.

Comment

10-12 градско е доста оптимистично. Ето смесен разход при 90% градско:
          А газов инжекцион не бих тръгнал да слагам при тая цена на газта, ако ще си взимам кола без уредба по-добре дизел.
          Attached Files
          Last edited by code; d.m.y г., 09:45.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Пиеди да смена ланда сонда и 8бр. свещи и въздушен филтар при едно и също каране ми даде 15-16 след това 10-11

Comment

Нашето градско няма аналог

Comment

За момента кое е по добре да се кара алфа 166 бензин 2.0 155коня или 2.4 дизел 155коня?

Comment

Зависи... аз избрах 2,4 JTD 138 коня. Води се 140 по талон.
                  Като разход съм повече от доволен но пак казвам зависи какво искаш от колата.
                  Не бях карал дизелова Алфа но след 1000км смея да твърдя че към бензин няма да се върна.
                  Не само заради това че разхода ми (същият трафик в София) е много по-малък.
                  Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 13:01.
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

А какво означава: dist.covered. там на втория ред дето е над 2000км, в смисъл какво показва?
                    ----------------------------------------------
                    alfa 166 TS-155 '98
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Изминати километри

Comment

Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщение
                        Нашето градско няма аналог
                        И ако казваш на 34.6км/ч средна скорост задръстване без аналог, направо ме убий бе човек
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                          А какво означава: dist.covered. там на втория ред дето е над 2000км, в смисъл какво показва?
                          ----------------------------------------------
                          alfa 166 TS-155 '98
                          Това е ръчно зануляване , ако искаш да си проследиш за определено растояние какъв разход ще ти даде Средното е автоматично зануляване и си пише в колко часа (по часа на ISC-а) , но винаги ми е било интересно за какво е първото ..
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от KPACEH Покажи съобщение
                            Здравей те
                            искам да попитам нещо.
                            На някой алфи отстрани на дисплея на борд компютъра има някакъв слот. За какво се използва?
                            И още един въпрос.
                            Изчетах целият форум и освен обикновенните неща сапътстващи всяка кола основният проблем на алфите, музиката ли е?
                            Благодаря ви предварително. Имам още много въпроси , но по нататък.
                            Отново благодаря!
                            P.S какъв разход дава 2.0 бензин градко и може ли да се сложи газово дори не и инжекционно.
                            газово-не,не и пак НЕ!
                            ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                              Това е ръчно зануляване , ако искаш да си проследиш за определено растояние какъв разход ще ти даде Средното е автоматично зануляване и си пише в колко часа (по часа на ISC-а) , но винаги ми е било интересно за какво е първото ..
                              Тва е ако ни работеше навигацията - to destination - до дестинация. Нали това имаше предвид.
                              Аз съм на газово и доста харчи. За около 400км градско излиза към 90 лева. А извън градско с малко градско за същите пари 600км.
                              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Working...
                              X